Personvern

Leverandøren ("oss", "vi" eller "vår") driver nettstedet jupiter-d.dedust2.care/terms/privacy.html ("tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har termer som brukes i denne personvernreglene samme betydning som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra jupiter-d.dedust2.care/terms/privacy.html

definisjoner

Service

Tjenesten er nettstedet jupiter-d.dedust2.care/terms/privacy.html som drives av leverandøren

Personopplysninger

Personlige data betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra de og andre opplysninger som enten er i besittelse eller sannsynlig kommer i besittelse).

Brukerdata

Bruk Data er data samlet inn automatisk enten generert ved bruk av Tjenesten eller fra selve Tjenestinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidevisning).

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små datamaterialer lagret på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).

data Controller

Data Controller betyr den fysiske eller juridiske personen som (enten alene eller i fellesskap eller i fellesskap med andre personer) bestemmer hvilke formål og hvilken måte som personlig informasjon er, eller skal behandles. For formålet med denne personvernpolitikken er vi en datakontroller av dine personopplysninger.

Dataprosessorer (eller tjenesteleverandører)

Dataprosessor (eller Tjenesteyter) betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av datakontrolleren. Vi kan bruke tjenestene til ulike tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.

Data Subject (eller bruker)

Data Subject er ethvert levende individ som bruker vår Service og er gjenstand for personlige data.

Innsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Typer data samlet

Personopplysninger

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg ("Personlige data"). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, By
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller reklamemateriell og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge bort å motta noen, eller alle, disse kommunikasjonene fra oss ved å følge avmeldingslenken eller instruksjonene gitt i en e-post vi sender eller ved å kontakte oss.

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Bruksdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens internettprotokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du bruker på disse sidene, unik enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Spore informasjon om informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din. Sporingsteknologier som også brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Preference Cookies. Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetskaker. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.
  • Reklame Cookies. Reklame Cookies brukes til å hjelpe deg med annonser som kan være relevante for deg og dine interesser.

Bruk av data

Leverandøren bruker de innsamlede dataene til ulike formål:

  • Å gi og vedlikeholde vår tjeneste
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi kundesupport
  • Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår Service
  • For å overvåke bruken av vår Service
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr, ligner de som du allerede har kjøpt eller spørre om, med mindre du har valgt ikke å motta slik informasjon

Retslig grunnlag for behandling av personopplysninger under generell databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er fra det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), avhenger leverandørens juridiske grunnlag for å samle inn og bruke personopplysningene beskrevet i denne personvernerklæringen av personopplysningene vi samler inn og den spesifikke konteksten vi samler dem inn i.

Leverandøren kan behandle dine personopplysninger fordi:

  • Vi må utføre en kontrakt med deg
  • Du har gitt oss tillatelse til å gjøre det
  • Behandlingen er i våre legitime interesser, og den overstyres ikke av dine rettigheter
  • Å overholde loven

Retensjon av data

Leverandøren vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Leverandøren vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre tidsperioder.

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor Bulgaria og velger å gi oss informasjon, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til Bulgaria og behandler dem der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

Leverandøren vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til din data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Forretningstransaksjon

Hvis Leverandøren er involvert i en fusjon, oppkjøp eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger bli overført. Vi vil varsle før personopplysningene dine overføres og blir underlagt en annen personvernerklæring.

Juridiske krav

Leverandøren kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til Leverandøren
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metoden for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Dine databeskyttelsesrettigheter under generell databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), har du visse databeskyttelsesrettigheter. Leverandøren tar sikte på å ta rimelige skritt for å tillate deg å korrigere, endre, slette eller begrense bruken av dine personopplysninger.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke Personlige Data vi har om deg, og hvis du vil at den skal fjernes fra våre systemer, vennligst kontakt oss.

Under visse omstendigheter har du følgende databeskyttelsesrettigheter:

Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har på deg. Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av dine personopplysninger direkte i delen Kontoinnstillinger. Hvis du ikke klarer å utføre disse handlingene selv, vennligst kontakt oss for å hjelpe deg.

Retten til utbedring. Du har rett til å få informasjonen utbedret dersom denne informasjonen er unøyaktig eller ufullstendig.

Retten til å protestere. Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personlige data.

Retten til begrensning. Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personlige opplysninger.

Retten til dataportabilitet. Du har rett til å bli forsynt med en kopi av informasjonen vi har på deg i et strukturert, maskinlesbart og vanlig format.

Retten til å trekke tilbake samtykke. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst der Leverandøren stolte på ditt samtykke til å behandle dine personopplysninger.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til en databeskyttelse om vår samling og bruk av dine personlige data. For mer informasjon, vennligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighet i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS).

Service Providers

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service ("Service Providers"), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår Service brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedtrafikk. Google bruker dataene som samles inn til å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene til sitt eget annonsenettverk. Du kan velge bort å ha gjort aktiviteten din på tjenesten tilgjengelig for Google Analytics ved å installere Google Analytics opt-out nettlesertillegget. Tillegget forhindrer at Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) deler informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet. For mer informasjon om personvernpraksisen til Google kan du gå til nettsiden for Googles personvernvilkår: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Annonsering

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å vise annonser til deg for å hjelpe til med å støtte og vedlikeholde vår tjeneste.

Google AdSense DoubleClick-informasjonskapsel

Google, som en tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på tjenesten vår. Googles bruk av DoubleClick-informasjonskapselen gjør det og dets partnere i stand til å vise annonser til brukerne våre basert på deres besøk på tjenesten vår eller andre nettsteder på Internett. Du kan velge bort bruken av DoubleClick-informasjonskapselen for interessebasert annonsering ved å gå til nettsiden for Google Ads Settings: http://www.google.com/ads/preferences/

Behavioral remarketing

Leverandøren bruker remarketingtjenester for å annonsere på tredjeparts nettsteder til deg etter at du besøkte tjenesten vår. Vi og våre tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler for å informere, optimalisere og vise annonser basert på dine tidligere besøk på tjenesten vår.

Google AdWords

Google AdWords remarketingtjeneste leveres av Google Inc. Du kan velge bort Google Analytics for displayannonsering og tilpasse Google Displaynettverk-annonser ved å gå til siden for Google Ads Settings: http://www.google.com/settings/ads Google anbefaler også å installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – for nettleseren din. Google Analytics Opt-out Browser Add-on gir besøkende muligheten til å forhindre at dataene deres samles inn og brukes av Google Analytics. For mer informasjon om personvernpraksisen til Google kan du gå til nettsiden for Googles personvernvilkår: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook

Facebook-remarketingtjeneste leveres av Facebook Inc. Du kan lære mer om interessebasert annonsering fra Facebook ved å gå til denne siden: https://www.facebook.com/help/164968693837950 For å melde deg fra Facebooks interessebaserte annonser, følg disse instruksjonene fra Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217 Facebook følger de selvregulerende prinsippene for nettbasert adferdsannonsering etablert av Digital Advertising Alliance. Du kan også velge bort Facebook og andre deltakende selskaper gjennom Digital Advertising Alliance i USA http://www.aboutads.info/choices/, Canada's digitale annonseringsalliance i Canada http://youradchoices.ca/ eller European Interactive Digital Advertising Alliance i Europa http://www.youronlinechoices.eu/, eller melde deg av ved å bruke innstillingene på mobilenheten. For mer informasjon om personvernpraksisen til Facebook, vennligst besøk Facebooks datapolicy: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18s alder ("barn").

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra noen under 18 år. Hvis du er foreldre eller foresatt og du er klar over at barna dine har gitt oss personlige data, kan du kontakte oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra barn uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater "effektiv dato" øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss på e-post.